۱۷
۷۸
آقــا

گیج شدن در تشخیص گرایش جنسی؟

سلام خسته نباشید من 17 سالمه در بچگی دو بار در 9 و12 سالگی با پسرای همسن خودم رابطه جنسی داشتم از سر نادانی و محیط آلوده به این موضوعات ولی بعد از اون همیشه،از همجنسگرایی بدم می اومد وبه دخترا علاقه داشتم اما 12 اسفند پارسال
ناخواسته فیلم پورن دوجنسگرا دیدم وبعد از یکساعت موقع دیدن سریال فکر جنسی با مردها به ذهنم اومد واز روز بعد هر مردی که میدیدم فکر اینکه برم باهاش رابطه جنسی برقرار کنم واینکه صورتش جذاب شده بود در صورتی قبلا هیچ حسی به مردها نداشتم و این مسئله خیلی من رو آزار میده وتمرکزم را بهم زده وزندگی تلخ شده
الان من خیلی اضطراب دارم لطفا کمک کنید من دوجنسگرا هستم یا اینا وسواس فکریه؟ ممنون

3 پـاسـخ

بازدید : 32 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانشناس در تهران