درخواست مشورت داشتم لطفا؟

سلام
میبخشید
خارج از تخصصتون سئوال میکنم ولی لطفا اگر اطلاعاتی دارید یا نظر خاصی ممنون میشم بهم پاسخ بفرمایید.

🙏🌹

نظرتون در مورد مصرف قرص چهل میلی گرمی مجسترول در دو نوبت صبح و عصر برای دو هفته جهت افزایش اشتها و درمان کم وزنی
چی هست؟

من نمیدونم کدوم کار درسته انجام بدم
از طرفی بیست کیلو چون کمبود وزن دارم متخصص تغذیه م برام تجویز کردند ولی از طرف دیگه
متخصص زنان گفتند به هیچ عنوان استفاده نکنم نظم پریودها را بهم میریزه و دچار خون ریزی های نامنظم و شدید میشه و نظرشون این بوده که این دارو هیچ جایگاهی در افزایش وزن نداره!

1 پـاسـخ

بازدید : 8 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراح کودکان در تهران