زنان و زایمان و خونریزی مشکوک در زمان غیر از پریود و درست بعد از استفاده قرص اورژانسی برای جلوگیری از بارداری ؟

سلام
من سه روز پیش با همسرم رابطه داشتم بعد از قرص اورژانسی استفاده کردم همون روز تاریخ پریودیم امروز نیست و دو هفته پیش پریود شدم و امروز دیدم که دارم خونریزی میکنم و خون مثل خون پریودی لخته و ..نیست ابکی‌و ...
این خون خون چیه همسرم فک کرد که واسه سقطه شاید ولی خب هنوز‌سه روزم نشده امکان نداره جنینی تشکیل شده باشه بعدشم من با قرص اورژانسی جلوگیری کردم که این اتفاق نیوفته
ممنون میشم از پاسخ گویی شما پزشک عزیز منو از این استرس نجات بدین

بازدید : 6 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص زنان و زايمان در ملایر