۲۲
۶۷
خانــم

احتمال بارداری؟

من چند ماه پیش رفتم دکتر کلی آزمایش و سونو و... ازم گرفت گفت همه چیت نرماله فقط یه کیست چهارسانتی داری ک خونریزی کرده

بهم دو دوره قرص دروسبلا داد،ماه اول که خوردم دقیقا بسته که تموم شد پریود شدم

بسته دوم رو که خوردم اواخرش یه کم کاهلی کردم یکی دو روز یه درمیون خوردم و باعث شد یدونه قرص مونده بود پریودم شروع بشه
الان ماه بعد مصرف قرص هامم ،ینی بعد دو ماه که قرص خوردم،این ماه قرص نخوردم و 14 سیکل 17 ام سیکل اقدام به بارداری کردم که 14 ام سه روز لکه بینی زیاد با مقداری خون داشتم.

حالا رو همون سیکل 28 روزه قرص ها باید 13 ام 14 ام اردیبهشت پریود میشدم

ولی نشد،همون روزم کلی دل‌درد و کمردرد پریودی داشتم و .... ولی فقط دو تا لکه بینی قهوه ای روشن دیدم اندازه یه عدس،یه سری ترشحات خیلی آبکی هم داشتم که یهو می‌ریخت و فکر میکردم پریود شدم دیگه کلا از اون موقع هیچ خبری نشده تا الان،

زیر دلم و تخمدان هام گاهی تیر میکشن،نوک سینه هامم خیلی حساس شده،کمردرد هم زیاد داشتم چند روزه کم شده،

الان 11 روز میگذره دیروز بی بی چک زدم منفی بود،5 روز هم گذشته بود آز دادم که منفی بود

1 پـاسـخ

بازدید : 19 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص زنان و زايمان در تهران