۸۵
خانــم

درهم گویی و شروع الزایمر سالمند؟

سلام
مادرم 85 ساله اند و دچار درهم گویی و پشت هم حرف زدن و گاه دعوا و ناسزاگویی زیاد شده اند و گاهی افراد را کاملا می شناسند و گاهی دچار الزایمر هستن و متاسفانه تشخیص درست ندارند
از نظر روحی خیلی به هم ریخته و سخت شده اند و در منزل از هیچ خدمتی به ایشان فروگذار نبوده ایم ولی این حالت روحی انرژی زیادی از ایشان‌میگیرد و فردی که کنار ایشان است خیلی اذیت میشه آیا دارویی جهت آرام شدن و عادی تر شدن شرایط ایشان وجود داره تنها داروی مصرفی ایشان دیازپام هنگام شب برای خواب است که خواب عمیقی هم‌ندارند.ممنون از راهنمایی

2 پـاسـخ

بازدید : 11 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانپزشک (اعصاب و روان) در تهران