اضطراب مداوم و افکار منفی؟

با عرض سلام وخسته نباشید خدمت تمام پزشکان وکارشناسان محترم سایت دکتر یاب.من درتاریخ 12خرداد ماه پرسشی را دررابطه با اضطراب مداوم وافکار منفی مطرح کرده بودم که خوشبختانه اقای دکتر یوسفی و خانم دکترصمدی به پرسش من پاسخ دادند ومن رو راهنمایی کردن،میخواستم از اول از این عزیزان تشکر کنم وبعد از اقای دکتر یوسفی بپرسم که ایا خودشون هیپنوتراپی انجام میدن؟ واینکه میخواستم بپرسم چه روش های درمان وجودی دیگه ای وجود داره که بتونه به من کمک کنه؟
همچنین میخواستم خدمت خانم دکتر صمدی هم عرض کنم که من 9 ماه پیش به متخصص اعصاب و روان مراجعه کردم وایشون برای من Asentraیا همونsertraline وchlordiaze poxideوpranol تجویز کردن که مصرف این قرص ها متاسفانه تاثیری قابل ملاحظه ای برای من نداشت وعلاوه بر این من حساسیت شدیدی نسبت به قرص sertralineپیدا کردم،طوری که بعد از مصرف این دارو دچار خارش شدید وبی سابقه ای در تمامی نواحی بدنم شدم،طوری که بر اثر خاراندن زیاد بدنم قرمز وکبود میشد وعلاوه بر این ها دچار بیقراری شدیدی شده بودم و پای سمت چپم بی اراده وناخود اگاه تکون میخورد وشبا موقع خواب مشکل داشتم.
در پایان ممنون میشم که باتوجه سوالات جدیدم وتجربه های مطرح شده از مصرف داروها دوباره من رو راهنماییم کنید ولطف کنید بگید که به چه نوع درمانگر و یا متخصصی مراجعه کنم.باتشکر.

1 پـاسـخ

بازدید : 234 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روان درماني و روانشناس باليني در تهران