۴۰
۹۲
آقــا

کاشت دندان؟

سلام ببخشید من میخاستم بدونم ایا بدون جراحی هم میشه ایمپلنت کرد

1 پـاسـخ

  • سلام وقت بخير خير بزرگوار ايمپلنتهاي فلپ لس (بدون بازکردن لثه) به علت کاهش شديد ميدان ديد جراح ، مورد تاييد بسياري از اساتيد برجسته ي ايمپلنتولوژي جهان نمي باشند، هرچند ايمپلنتهاي ديجيتال، سعي در فلپ لس کردن ايمپلنتها داشته اند (يعني بدون بازکردن لثه، فقط استخوان،دريل شود.) ولي اصل جراحي ايمپلنت، دريل کردن استخوان به ضخامت (قطر و ارتفاع) پيچ تيتانيومي هستند که در هيچ روشي (حتي ايمپلنتهاي مشهور به پانچ تکنيک يا ديجيتال و...) قابل حذف نيست. زيرا بدون دريل کردن استخوان در ايمپلنت ساده يا برخي بازسازي هاي پيچيده ي احتمالي مانند GBR يا سينوس ليفت ، جراحي کاشت ايمپلنت در هيچ روشي ممکن نيست. بنابراين حذف چند بخيه بر روي لثه، ارزش ريسک موفقيت بر روي جراحي اجباري بر استخوان را نخواهد داشت. با احترام، دکتر حسين برجيان

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 47 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص دندانپزشک و فلوشيپ تخصصي ليزر دندانپزشکي در تهران