۲۸
۶۵
خانــم

عقب افتادن طولانی مدت پریودم و این که تست بارداری دادم منفی بوده ؟

سلام وقتتون بخیر من 28ساله هستم فکرمیکنم از اسفند پریودم عقب افتاده ونشدم پریودی هام نامنظمه ولی الان ب نظرم طولانی شده دوبار تو هفته قبل و 3روز پیش تست بارداری دادم ولی منفی بوده به نظر شما مشکل چیه؟امکان داره باردار باشم و تست جواب نداده باشه یا این که مشکل دیگه ای دارم اگر هست مشکلم چیه چون قبلا تنبلی تخمدان داشتم که دکتر دارو بهم میداد یه مدت خوردم دیدم فایده نداره ول کردم بعد چند مدت باردارشدم الان ولی علائمی از حاملگی ندارم اخه حاملگی قبلیم از اول تا اخر ویار شدید داشتم به نظر شما چکارکنم ازمایش بارداری هم لازمه بدم ؟

1 پـاسـخ

بازدید : 23 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص زنان و زايمان و جراحي هاي زيبايي زنان در تهران