اضطراب نوجوان؟

سلام خانم دکتر وقت بخیر من یه پسر 13ساله دارم که الان 4ساله که ناخن هاشو رو میخوره به غیر از اون جدیدا حیوان هارو آزار میده مارمولک رو میگیره دست و پایش رو می‌کنه دهنش رو جرمیده حلزون میگیره اذیت می‌کنه حتی یه دختر هفت ماهه دارم اونو میگیره سرش رو فشار میده یهو ول می‌کنه به سرش ضربه های ریز پشت سرهم وارد می‌کنه یه جورایی آزارگر شده لذت میبرم اذیت کنه من واقعا نگرانش هستم نمی‌دونم پیش کی ببرم میترسم دیر بشه محض اطلاع تون عرض کنم شوهرم بیش ازحد عصبی هست بچگیاش خیلی زیاد کتک خورد پسرم سرش خیلی زیاد ضربه خورد از بچگی الان خیلی ترسو هست یکی پخ کنه سریع می‌ترسه فک می‌کنه می‌خوام بزنن بدیش هم اینه که همه همسن وسالاش می‌دونن ترسو هست وگرنه پسرم درساش خیلی خوبه خودش هم خوش قلب و مهربونم و ساده لوحه ولی بعضی وقتها انگار انرژیش زیاد شده این حرکات رو انجام میده

1 پـاسـخ

بازدید : 16 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانکاو | روانشناس | زوج و خانواده درماني | مشاورخانواده در تهران